Експерт за производство на стакло

10 години искуство во производство
  • фабрика
  • фабрика

за нас

добредојде

Xuzhou Hanhua Glass Products Co., Ltd. е претпријатие за стаклено пакување главно ангажирано во производство и преработка на стаклени шишиња.Компанијата во моментов е претпријатие за истражување и развој и производство на напредна технологија за стакло во домашната индустрија за стакло.Серијата производи како што се проѕирно стаклено пакување отпорно на високи температури развиени од компанијата во последниве години имаат добра технологија на производство и висока техничка содржина и се на најдобро ниво во Кина.

Прочитај повеќе
Прочитај повеќе
  • Сертификати
  • чест
  • Деловна лиценца
  • заштитен знак