Експерт за производство на стакло

10 години искуство во производство
страница-банер

Стаклена вазна

  • класична проѕирна стаклена вазна за внатрешна декорација на домот

    класична проѕирна стаклена вазна за внатрешна декорација на домот

    Предности на производот 1. Големина на производот: Големината е малку поинаква, може да има мали воздушни меури и недостатоци во рачниот процес.Забелешка: Цветовите не се вклучени 2. Тешка стаклена вазна: Оваа вазна е изработена од висококвалитетно тешко стакло со дебели ѕидови и стабилно дно.Проѕирното стакло ја максимизира видливоста на содржината.3. Уникатен дизајн: Уникатната форма на вазна е погодна за цветни аранжмани, вештачко цвеќе или гранки.Одлично за создавање привлечни сцени.4. Декорати...
  • Широка заострена проѕирна стаклена вазна за домашен централен дел

    Широка заострена проѕирна стаклена вазна за домашен централен дел

    Предности на производот 1. Едноставни линии – конусен дизајн, ѕид од шише со висока пренос на светлина, стаклена вазна е совршена за аранжман на букет цвеќе.Поставете букет цвеќе, оваа проѕирна вазна може да се комбинира со различни стилови на декорација за декорацијата на кујната, дневната соба, канцеларијата, трпезаријата, центарот за трпезариска маса да изгледа поприродно и пософистицирано.2. Ергономски и геометриски дизајн: Дизајнот на оваа геометриска вазна е инспириран од индустриската колба Ерленмаер, која...