Ekspert i prodhimit të qelqit

10 vite eksperiencë në prodhim
 • fabrika
 • fabrika

rreth nesh

mirëseardhje

Xuzhou Hanhua Glass Products Co., Ltd. është një ndërmarrje paketimi qelqi e angazhuar kryesisht në prodhimin dhe përpunimin e shisheve të qelqit.Kompania është aktualisht një ndërmarrje e avancuar e kërkimit dhe zhvillimit dhe prodhimit të teknologjisë së qelqit në industrinë vendase të qelqit.Seria e produkteve të tilla si ambalazhet prej xhami transparente rezistente ndaj temperaturave të larta të zhvilluara nga kompania vitet e fundit kanë teknologji të mirë prodhimi dhe përmbajtje të lartë teknike dhe janë në nivelin më të mirë në Kinë.

Lexo më shumë
 • Cilat janë kërkesat e shisheve të qelqit për procesin e printimit të ekranit të mëndafshit?
  Cilat janë kërkesat e xhamit...
  22-04-28
  Në ditët e sotme, standardi i jetesës së njerëzve është gjithnjë e më i lartë, si dhe kërkesat e tyre për cilësinë e jetës po...
 • Çfarë bën riciklimi i shisheve të qelqit?
  Çfarë bën riciklimi i shisheve të qelqit?
  22-04-28
  Ekzistojnë disa lloje të riciklimit të qelqit: si fluksi i derdhjes, transformimi, riciklimi, rikuperimi dhe ripërdorimi i lëndës së parë, ...
Lexo më shumë
 • Certifikatat
 • nder
 • Licencë biznesi
 • markë tregtare