Ekspert i prodhimit të qelqit

10 vite eksperiencë në prodhim
faqe-banderolë

Vazo qelqi

  • vazo klasike e pastër xhami për dekorimin e brendshëm të shtëpisë

    vazo klasike e pastër xhami për dekorimin e brendshëm të shtëpisë

    Përparësitë e produktit 1. Madhësia e produktit: Madhësia është paksa e ndryshme, mund të ketë flluska të vogla ajri dhe të meta në procesin manual.Shënim: Lulet nuk janë të përfshira 2. Vazo qelqi Heavy Duty: Kjo vazo është prej xhami të cilësisë së lartë me mure të trasha dhe fund të qëndrueshëm.Xhami i pastër maksimizon dukshmërinë e përmbajtjes.3. Dizajni unik: Forma unike e vazos është e përshtatshme për aranzhime me lule, lule artificiale ose degë.E shkëlqyeshme për të krijuar skena tërheqëse.4. Dekorim...
  • Vazo qelqi e tejdukshme e konikuar me hapje të gjerë për qendrën e shtëpisë

    Vazo qelqi e tejdukshme e konikuar me hapje të gjerë për qendrën e shtëpisë

    Avantazhet e produktit 1. Linja të thjeshta - dizajn konik, mur shishe me transmetim të lartë të dritës, vazo qelqi është e përkryer për aranzhimin e luleve me buqetë.Vendosni një buqetë me lule, kjo vazo transparente mund të kombinohet me stile të ndryshme dekorimi për ta bërë dekorimin e kuzhinës, dhomës së ndenjes, zyrës, dhomës së ngrënies, qendrës së tavolinës së ngrënies të duket më natyrale dhe e sofistikuar.2. Dizajni ergonomik dhe gjeometrik: Dizajni i kësaj vazoje gjeometrike është frymëzuar nga balona industriale Erlenmeyer, e cila...